Повелете и денес на БИБЛИСКА ПРОПОВЕД од 18ч.

Повелете и денска од 18 ч. во ХБЦ Радосна Вест на поука од Библијата!

По повод месецот на реформацијата, Октомври, до крајот на овој месец за сите новодојдени БЕСПАТЕН примерок од книгата на Јан Амос Коменски.
Повеќе за неа дознајте ТУКА.