Библиска Проповед

When:
недела, 15 декември, 2019 @ 11:00 – 12:30
2019-12-15T11:00:00+01:00
2019-12-15T12:30:00+01:00
Where:
10
Скопје 1000
Македонија

Повелете на библиска беседа, според упатствата на нашиот Господ Исус Христос!

Напишете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.